Mihai Ivaşcu: Trebuie să te înconjori de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori şi care au acelaşi scop comun: de a crea valoare prin proiectele la care lucrează

Postat la 10 noiembrie 2021 170 afişări

Mihai Ivaşcu: Trebuie să te înconjori de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori şi care au acelaşi scop comun: de a crea valoare prin proiectele la care lucrează

Cred că jobul ideal este… cel care vine constant cu noi provocări, pentru că atunci devenim cea mai bună variantă a noastră. Ca antreprenor, susţin un mediu orientat spre munca în echipă într-o companie care susţine angajaţii să ia iniţiativa şi să îşi trateze jobul ca pe un proiect propriu.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… de a oferi invovaţii pentru binele comunităţii.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… crearea unei companii de experţi în software specialişti FinTech în birourile noastre din Londra, Bucureşti, Silicon Valley şi Washington.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că trebuie să te înconjori de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori şi care au acelaşi scop comun: de a crea valoare prin proiectele la care lucrează.

​Prefer să lucrez… în echipă, nu individual. În cadrul Modex, colaborarea şi munca în echipă au fost elementele care ne-au scos din zona de start-up şi ne-au clădit ca un nume în tech. Avem birouri în Londra (sediul central) şi Bucureşti (unde se află nucleul de programatori şi cel mai mare hub al companiei), dar şi Silicon Valley şi Washington DC, care funcţionează ca birouri regionale pe zona de business development. Toate acestea necesită o coordonare perfectă între diferiţi membri ai echipei aflaţi pe continente şi care lucrează pe diferite fusuri orare.  

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… o convorbire cu persoanele dragi, apropiate sufletului meu, fie că vorbim despre membri ai familiei, despre prieteni sau foşti colegi. 

Sper ca viitorul să fie… mai bun.


Vârstă: 33 de ani

Funcţie: CEO & cofondator

Companie: Modex

Venituri (2020):  9 mil. dolari

Număr de angajaţi: peste 100


Experienţă: Antreprenor în serie, şi-a început activitatea la vârsta de 18 ani, când şi-a înfiinţat propria companie de web design. Aceasta a devenit mai târziu o companie de software care oferă produse şi servicii inovatoare cu impact la scară globală.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: tehnologie aplicată în proiecte care au potenţialul de a ne schimba viaţa, cu un puternic impact social, care variază de la incluziune financiară la shared value initiatives.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.