Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România: Imaginea pe care ne-o construim în mod voit sau ca simplă consecinţă a acţiunilor noastre este foarte importantă

Postat la 05 martie 2021 187 afişări

Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România: Imaginea pe care ne-o construim în mod voit sau ca simplă consecinţă a acţiunilor noastre este foarte importantă

Carte de vizită:

►Mihaela Bîtu a preluat rolul de CEO al ING Bank România în iulie 2019, anterior ocupând poziţia de head of wholesale banking şi director adjunct în cadrul companiei.

►Executivul s-a alăturat companiei ING în 1995, în rolul de management trainee, la scurt timp după ce grupul şi-a început activitatea pe piaţa locală.

►Potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul ING, Mihaela Bîtu a încheiat cu succes două mandate internaţionale, cel mai recent în perioada 2008-2010, în calitate de head of general lending products pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul ING Olanda, iar în perioada 1999-2000 a urmat un stagiu internaţional ca membru al echipei Corporate Finance Central & Eastern Europe din cadrul ING Marea Britanie.

►Conform aceleiaşi surse, pregătirea sa academică include un MBA la Şcoala de Management din Bucureşti (în asociere cu Universite du Quebec a Montreal) absolvit summa cum laudae şi o diplomă de licenţă în finanţe la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Profilul Mihaelei Bîtu a fost inclus în ediţia a 11-a, din 2020, a topului Cei mai admiraţi CEO, realizat de Business Magazin, unde ocupă poziţia 29.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.