Michael Grewe conduce de şapte ani filiala stelei cu trei colţuri din România

Autor: Ioana Matei Postat la 04 februarie 2013 252 afişări

Neamţul Michael Grewe a venit în România în 2006, când a preluat conducerea stelei cu trei colţuri din România, după ani buni în care a lucrat în Germania şi Rusia.

"Cea mai importantă parte a unui oraş e reprezentată chiar de oameni. Iar această apreciere se potriveşte de minune pentru Bucureşti", spune astăzi managerul. Cea mai dificilă perioadă, din punct de vedere al procesului de luare a deciziilor, a fost anul 2009, când, explică Grewe, a adaptat businessul din toate punctele de vedere la noile condiţii impuse de piaţă. Se declară mulţumit de faptul că a reuşit să menţină reţeaua de retail în formulă completă - Mercedes-Benz nu a pierdut niciun centru autorizat pe toată durata crizei. Deşi anul 2012 a început cu o evoluţie pozitivă, piaţa auto a cunoscut câteva momente dificile în a doua parte a anului, iar la sfârşitul acestui an Grewe se aşteaptă ca piaţa să se situeze la un nivel sub rezultatele anului trecut. "Să primesc apreciere pentru ceea ce suntem, ceea ce facem şi contribuţiile noastre, venind din partea unor oameni din exteriorul companiei, mă face extrem de mândru", mai spune Grewe, care nu regretă nicio clipă venirea în România.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/michael-grewe-conduce-de-sapte-ani-filiala-stelei-cu-trei-colturi-din-romania-10541593
10541593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.