Marius Morra, unul dintre cei mai cunoscuţi tineri români din domeniul criptomonedelor: „Nu renunţa niciodată, cu muncă şi perseverenţă totul este posibil!”

Postat la 30 iulie 2021 511 afişări

Marius Morra, unul dintre cei mai cunoscuţi tineri români din domeniul criptomonedelor: „Nu renunţa niciodată, cu muncă şi perseverenţă totul este posibil!”

În carieră, cel mai greu îmi este... să mă menţin organizat. Îmi plac viteza, creaţia şi dezvoltarea, dar din când în când trebuie să rămâi pe loc şi să te ocupi să repari şi să organizezi lucruri.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să dezvolt compania la nivel internaţional.

În următorul concediu, aş vrea… să fac scubadiving.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… Nu renunţa niciodată, cu muncă şi perseverenţă totul este posibil!

Când eram copil, visam să fiu… cowboy. Când mi-am dat seama că nu este tocmai o meserie mi-am dorit să fiu ofiţer sau avocat.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este… cu toate nebuniile şi excentricităţile lui din ultima vreme –

Elon Musk.

Liderul ideal este cel care… reuşeşte să ducă proiectul şi echipa acolo unde este nevoie şi face ca totul să fie o experienţă, nu o corvoadă.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… capacitatea de a evolua rapid.


Vârstă: 35 de ani

Funcţie: CEO/cofondator

Companie: Globe Monnaie

Cifră de afaceri (2020): 300.000 de euro

Cifră de afaceri (ianuarie - mai 2021): 600.000 de euro


Numărul colegilor din echipa sa: 22


Experienţă: Are un background în zona de finanţări şi management de proiect, în trecut deţinând timp de mai mulţi ani o companie de consultanţă în domeniul proiectelor cu finanţare europeană. Este, totodată, cofondator şi CEO Tokero (fost LDV Exchange).


Domeniile actuale de concentrare: crypto şi blockhain

Profilul lui Marius Morra a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.