Luiza Novac, Whirlpool România şi Bulgaria: „Sper ca viitorul să fie mai bun pentru noi toţi, învăţând activ din lecţiile personale şi profesionale ale ultimului an”

Postat la 03 octombrie 2021 793 afişări

Luiza Novac, Whirlpool România şi Bulgaria: „Sper ca viitorul să fie mai bun pentru noi toţi, învăţând activ din lecţiile personale şi profesionale ale ultimului an”

Cred că jobul ideal este… unul în care am libertatea de a challenge-ui status quo-ul în business, şi în care îmi ajut oamenii să atingă un potenţial pe care nu ştiau că îl au.

Prefer să lucrez… în echipe cât mai diverse, cu backgrounduri diferite, promovând un mediu de încredere ce valorifică creativitatea şi curajul în business.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… creşterea amprentei businessului Whirlpool în mediul digital şi ecommerce.

În următorul concediu, aş vrea să… călătoresc împreună cu familia, reluând bunele obiceiuri de «explorare» din anii anteriori.

Cred că stilul meu de management este definit de… curajul de a lua decizii care permit transformări pozitive atât în business cât şi la nivelul echipei. 

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că dezvoltarea personală şi profesională notabilă se întâmplă doar dincolo de zona de confort.

Sper ca viitorul să fie… mai bun pentru noi toţi, învăţând activ din lecţiile personale şi profesionale ale ultimului an.

Îmi place să citesc… biografii ale unor personalităţi din domenii cât mai diverse, de la oameni de afaceri şi inventatori, până la figuri politice notabile.


Vârstă: 36 ani

Funcţie: director general

Companie: Whirlpool România şi Bulgaria

Cifră de afaceri (2020): 75,8 milioane de euro

Număr de angajaţi: 38


Numărul colegilor din echipa sa: 35


Experienţă: Şi-a construit o carieră solidă pe zona comercială într-una dintre cele mai mari companii de FMCG globale, Procter & Gamble. 


Domeniile pe care se concentrează în prezent: accelerarea inovaţiilor digitale în industria electrocasnicelor mari

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.