Liviu Drăgan, fondator, Druid: Eu cred că în business e bine să faci ce te pricepi

Postat la 03 martie 2021 303 afişări

Carte de vizită:

►Absolvent al Facultăţii de Electroenergeti­că, în anul 1994 Liviu Drăgan a înfiinţat TotalSoft, idee care concura cu posibilitatea plecării în Canada, pentru o carieră universitară.

►În toamna anului 2017, pachetul majoritar de acţiuni al Totalsoft, care a devenit unul dintre cei mai mari producători locali de software, a fost preluat de Logo Software Investment, într-o tranzacţie evaluată la 30 de milioane de euro.

►După exit, omul de afaceri nu a stat mult departe de business şi de domeniul tehnologiei, fondând un start-up – Druid – specializat pe dezvoltarea de soluţii de inteligenţă artificială.

►Druid, specializat în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatbot), a primit la finalul anului trecut cea de-a treia finanţare, în valoare de 1,1 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.