Liudmila Climoc, CEO Orange România: Reputaţia este ceva ce construim încă din copilărie, chiar dacă nu îi spunem aşa

Autor: Andra Stroe Postat la 15 ianuarie 2021 734 afişări

Liudmila Climoc, CEO Orange România: Reputaţia este ceva ce construim încă din copilărie, chiar dacă nu îi spunem aşa

Reputaţia este ceva ce construim încă din copilărie, chiar dacă nu îi spunem aşa. Ea este, în mod evident, ceva ce creşte sau se consolidează de-a lungul timpului, fundaţia sa rămânând, totuşi, una simplă – valorile personale.

Carte de vizită:

►Liudmila Climoc şi-a construit o carieră de peste 20 de ani în industria telecom, primul job fiind în cadrul companiei Voxtel (devenită Orange).

►Ea a preluat conducerea operaţiunilor locale ale companiei Orange în 2016, anterior deţinând rolul de CEO al Orange Moldova.

►Executivul a urmat cursurile Facultăţii de Calculatoare, Informatică şi Macroelectronică din cadrul Universităţii Tehnice din Republica Moldova.

►Sub mandatul său, Orange România a ajuns anul trecut la venituri de 1,112 miliarde de euro.

Profilul Liudmilei Climoc a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. Ea ocupă locul 26 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.