Laura Ţeposu, CEO şi cofondator Libris.ro: Îndrăzneşte să faci acel prim pas către acel ceva pe care ţi-l doreşti foarte mult, în viaţă sau în carieră

Postat la 05 ianuarie 2021 210 afişări

Laura Ţeposu, CEO şi cofondator Libris.ro: Îndrăzneşte să faci acel prim pas către acel ceva pe care ţi-l doreşti foarte mult, în viaţă sau în carieră

Îndrăzneşte să faci acel prim pas către acel ceva pe care ţi-l doreşti foarte mult, în viaţă sau în carieră. Am preferat întotdeauna să îmi pară rău pentru ceva ce am făcut, decât pentru ceva ce nu am facut. Acordă-ţi timp şi fii blând cu tine, lucrurile valoroase nu se realizează peste noapte, deşi uneori aşa pare. De obicei au în spate multă consecvenţă, muncă, determinare şi un strop de noroc. Şi nu în ultimul rând, bucură-te de drum, e cea mai frumoasă parte!

Carte de vizită:

►În urmă cu 11 ani, Laura Ţeposu a pus bazele librăriei online Libris.ro, business cu venituri de 11,3 milioane de euro în 2019.  

► Este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, secţia Finanţe-Bănci (2000), şi a unui master în politici de contabilitate, audit şi control de gestiune, iar din 2007 este membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

►Antrepre­noarea spune că printre cele mai recente realizări pe care le-a avut în cadrul companiei se numără construcţia unui depozit de carte de 5.000 mp, care a facilitat eficientizarea fluxului logistic şi a scăzut timpul de livrare al comenzilor.

Profilul Laurei Ţeposu a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. Ea ocupă locul 21 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.