Jérôme Olive conduce cea mai cunoscută afacere românească în străinătate

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 noiembrie 2012 128 afişări

Jérôme Olive este unul dintre cei mai puternici executivi din România şi omul care conduce cea mai cunoscută afacere românească în străinătate.

A preluat la începutul lui 2010 funcţia de director general al Group Renault România şi implicit al Automobile Dacia. Cariera lui Jerome Olive în cadrul Renault a început în 1982 la uzina Sandouville din Franţa, iar înainte de a veni în România a deţinut timp de şase ani conducerea uzinei Renault de la Douai. Sub conducerea sa, Dacia a atins o producţie şi o cifră de afaceri record, dar şi o creştere la capitolul profitabilitate. Dacia este marca auto cu cea mai mare creştere din Europa, iar "românii trebuie să fie conştienţi de acest lucru şi asta să le permită să ridice capul în lume", după cum spunea chiar Jerome Olive, în cadrul evenimentului MEET THE CEO, care reuneşte cei mai puternici lideri ai mediului local de business.

"DACIA NU AR FI FOST CEEA CE ESTE FĂRĂ RENAULT, IAR COMPANIA RENAULT NU AR FI PUTUT OBŢINE CEEA CE A OBŢINUT CU LOGAN FĂRĂ MARCA DACIA."

Jérôme Olive, Automobile Dacia


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/j-r-me-olive-conduce-cea-mai-cunoscuta-afacere-romaneasca-in-strainatate-10346424
10346424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.