Irina Cristescu: Am văzut cu ochii mei, mai ales în ultimul an, cum orice limită poate fi depăşită. Never say never

Postat la 18 august 2021 181 afişări

Irina Cristescu: Am văzut cu ochii mei, mai ales în ultimul an, cum orice limită poate fi depăşită. Never say never

Cred că jobul ideal este… cel care te împlineşte cel mai mult, care îţi oferă în fiecare zi provocări noi şi posibilitatea de a construi lucruri şi de a produce schimbări pozitive în jur.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… cititul presei!

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este…  never say never. Am văzut cu ochii mei, mai ales în ultimul an, cum orice limită poate fi depăşită.

Liderul ideal este… Acela care ştie să îmbine optim leadershipul inspiraţional cu abilităţile practice de management, pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile într-un context dat.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… pasiunea pentru ceea ce face. Este ingredientul principal din care izvorăsc perseverenţa, energia, spiritul de iniţiativă, dorinţa de dezvoltare, etc.

O mare parte din timpul meu liber o aloc… familiei şi muzicii.


Vârstă: 37 de ani

Funcţie: Country Manager România

Companie: X-Trade Brokers DM

Venituri operaţionale (2020): 5 mil. euro


Numărul colegilor din echipa sa: 12


Experienţă: 17 ani de experienţă în domeniul investiţiilor financiare, ocupând diverse funcţii de coordonare şi/sau conducere în cadrul unor companii din acest domeniu.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: investiţiile financiare

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.