Ionuţ Sabadac: Cred că jobul ideal este cel care nu ţi se pare un job, un loc unde mergi cu plăcere şi mai eşti şi răsplătit pentru asta

Postat la 19 august 2021 133 afişări

Ionuţ Sabadac: Cred că jobul ideal este cel care nu ţi se pare un job, un loc unde mergi cu plăcere şi mai eşti şi răsplătit pentru asta

Cred că jobul ideal este… acel job care îţi oferă energia şi motivaţia să fii mereu mai bun şi unde descoperi oameni faini alături de care poţi face orice. Este jobul care nu ţi se pare un job, un loc unde mergi cu plăcere şi mai eşti şi răsplătit pentru asta.

Cel mai mult mă inspiră… oamenii. Am în jur colegi extraordinari de la care am învăţat multe, mai ales în ultimul an, care ne-a luat prin surprindere pe toţi şi nu ne-a ferit de provocări.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… ca TBIPay să devină soluţia de creştere a vânzărilor pentru orice comerciant online şi offline din România.

În următorul concediu, aş vrea să… călătoresc peste tot pe unde nu am reuşit în 2020.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… buna dispoziţie şi sprijinul pe care îl ofer echipei să performeze şi să se dezvolte.

Cred că stilul meu de management este definit de… felul meu de a fi, înainte de orice altă tehnică de leadership şi de management. Sunt direct şi am o gândire „out of the box”, sunt foarte transparent şi sunt mereu acolo pentru cei din jur.

Mentorul meu este... Kostas Tovil, Senior VP Merchant Solutions, TBI Bank.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că nu trebuie să-ţi fie teamă să greşeşti şi că trebuie să îndrăzneşti.

Când eram copil, visam să fiu… prezentator TV.


Vârstă: 35 de ani

Funcţie: director comercial

Companie: TBI Bank (TBIPay)

Portofoliu brut de credite (2020): 409 mil. euro

Împrumuturi acordate: 500.000

Profit net (2020): 19,9 mil. euro

Număr de angajaţi: 500


Numărul colegilor din echipa sa: 100


Experienţă: S-a alăturat echipei TBI în urmă cu patru ani, după o perioadă de aproape nouă ani în care a deţinut mai multe roluri în cadrul EFG Retail Services, compania cunoscută astăzi sub numele de BT Direct.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: people management, POS lending (online, offline, omnichannel), fintech

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.