Ionuţ-Adrian Leahu: Obiectivul meu principal este cel cu care am plecat la drum acum peste 10 ani - acela de a le oferi românilor sănătate dentară reală

Postat la 14 septembrie 2021 259 afişări

Ionuţ-Adrian Leahu: Obiectivul meu principal este cel cu care am plecat la drum acum peste 10 ani - acela de a le oferi românilor sănătate dentară reală

Obiectivul meu principal în rolul actual este… cel cu care am plecat la drum acum peste 10 ani - acela de a le oferi românilor sănătate dentară reală. Obiectivul de business în acest moment este de a dezvolta alături de partenerii mei reţeaua de clinici stomatologice şi de a ajunge la nivel naţional la 35 de clinici în următorii ani.

Sunt cel mai mândru de… familia mea, de soţia şi copiii mei, dar şi de familia alături de care petrec cea mai mare parte din timp, echipa de peste 450 de profesionişti care îşi aduc, prin rezultatele lor, un impact semnificativ în sănătatea pacienţilor.

Din agenda mea zilnică, nu lipsesc… operaţiile cu implanturi dentare. De asemenea, încerc să citesc şi să învăţ ceva nou în fiecare zi.

Cred că stilul meu de management este definit de… ideea că sunt omul faptelor şi încerc să le imprim modul acesta de a gândi şi colegilor mei şi pacienţilor mei – cu un obiectiv clar în minte şi acţiune, este posibil să ajungem foarte departe. Acum 10 ani, eram un doctor la început de drum, cu un cabinet închiriat în Popeşti Leordeni. Iată-ne acum o echipă de sute de specialişti care deservesc anual 15.000 de pacienţi în 14 clinici.

Când eram copil, visam să fiu… cosmonaut.

Peste 10 ani… voi rămâne medic implantolog şi voi continua să dezvolt pentru binele pacientului şi pentru viitorul stomatologiei din România.

Liderul ideal are… profund în el anumite valori şi un mindset care pun în centru omul, nu există şcoli sau cursuri care te fac să devii lider sau un lider ideal. Dacă înţelegi că puterea ta şi a businessului tău constau în resursa extrem de valoroasă care sunt oamenii din echipa ta, dacă vă inspiraţi reciproc şi există consistenţă şi consecvenţă în fiecare zi şi în fiecare acţiune, atunci poţi să spui că eşti lider.


Vârstă: 37 de ani

Funcţie: CEO şi fondator

Companie: Clinicile Dentare Dr. Leahu

Cifră de afaceri (2020): 59,2 mil. lei

Număr de angajaţi: peste 450


Număr de clinici (la nivel naţional şi la Londra): 14


Experienţă: S-a pregătit să fie medic stomatolog şi, cu excepţia jobului din timpul facultăţii în care a fost manager de relaţii într-o bancă, învăţând despre modalităţile de finanţare ale profesioniştilor cu meserii liberale, s-a format numai în domeniul stomatologiei.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Domeniul şi viitorul stomatologiei reprezintă singura prioritate pentru el.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.