Ioana Filipescu, Raiffeisen Investment: Femeile sunt mai flexibile decât bărbaţii

Autor: Ioana Matei Postat la 12 martie 2013 150 afişări

Revista Business Magazin a premiat cele mai puternice zece femei din mediul de afaceri din România, în cadrul galei Woman in Power, organizată la hotelul Radisson din Bucureşti.



Ioana Filipescu este una din eroinele Catalogului "200 cele mai puternice femei din business", care va fi lansat în curând, si ale galei "Woman in Power" (19 martie 2014).



VIDEO - Ioana Filipescu, şefa Raiffeisen Investment: Femeile sunt mai flexibile decât bărbaţii

De noua ani este managing director al Raiffeisen Investment Romania, fiind unul dintre cei mai apreciati bancheri de investitii din Romania cu o experienta semnificativa in domeniul serviciilor financiare, al farmaceuticelor si al serviciilor medicale, precum si in sectorul de utilitati. A fost implicata in consultanta a numeroase fuziuni si achizitii, cum ar fi preluarea LaborMed Pharma de catre fondul de investitii Advent International, achizitiile Groupama din Romania (Asiban, BT Asigurari) sau intermedierea vanzarii Proton Technologies catre Vodafone. Spune ca una dintre cele mai important calitati ale unui sef de fond de investitii este flexibilitatea, capacitatea de a nu te lasa influentat de sabloane.

Urmărește Business Magazin

/lideri/ioana-filipescu-raiffeisen-investment-femeile-sunt-mai-flexibile-decat-barbatii-10662696
10662696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.