Ilias Malioukis, Alpha Bank România: „Întotdeauna există loc de dezvoltare şi creştere”

Postat la 21 august 2021 203 afişări

Ilias Malioukis, Alpha Bank România: „Întotdeauna există loc de dezvoltare şi creştere”

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… faptul că mi-am asumat responsabilitatea şi am venit cu soluţii atât în vremuri bune cât şi în vremuri grele.

Din agenda mea zilnică nu lipseşte… oferirea de feedback deschis, direct şi sincer către echipa mea.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că întotdeauna există loc de dezvoltare şi creştere.

Primul meu şef spunea… „vinde acum şi adresează întrebări mai târziu” atunci când descoperi că teza investiţiei nu este corectă.

Executivii pe care îi admir cel mai mult sunt… Jamie Dimon, CEO,  JP Morgan şi Sergiu Oprescu, CEO, Alpha Bank Romania pentru că amândoi au calităţile unui lider ideal.

Liderul ideal este… imparţial, onest, deschis, cu o etică puternică, capabil să ia decizii bune, cu o sensibilitate mare de a înţelege evenimente înaintea majorităţii şi abilitatea de a avea o imagine de ansamblu chiar şi în arii în care nu este expert.

Sper ca viitorul să fie… uman.


Vârstă: 38 de ani

Funcţie: director trezorerie

Companie: Alpha Bank România

Active (2020): 17,9 mld. lei

Număr de angajaţi: 2.060


Numărul colegilor din echipa sa: 9


Experienţă anterioară: Director Trezorerie la Alpha Bank Bulgaria (2011-2014), Treasury Development Manager la Alpha Bank (Greece) (2007-2011)


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Treasury Management, Bank Management, Investing, Risk Management, Financial & Capital Markets

Profilul lui Ilias Malioukis a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2021.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.