Georgiana Tudor: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că puterea de adaptabilitate este drumul spre succes

Postat la 21 noiembrie 2021 158 afişări

Georgiana Tudor: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că puterea de adaptabilitate este drumul spre succes

Cred că jobul ideal este… cel care îţi oferă valoare adăugată, motivaţie şi energie.

Lucrul de care sunt cel mai mândră este… faptul că am consolidat o echipă puternică şi unită. Sunt mândră de echipa mea!

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… răsfoitul presei financiare şi comunicarea cu fiecare membru al echipei.

Cred că stilul meu de management este definit de… acţiune şi transparenţă. Întotdeauna comunic direct.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că puterea de adaptabilitate este drumul spre succes.

Când eram copil, visam să fiu… poliţist.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este… Nassim Nicholas Taleb, care şi-a dedicat timpul studierii problemelor legate de incertitudine, probabilitate şi cunoaştere. Acesta şi-a construit trei cariere de un înalt profesionalism în jurul ideilor sale ca om de litere, trader şi om de afaceri.

Liderul ideal este… cel care te lasă să înveţi din greşeli.


Vârstă: 36 de ani

Funcţie: director vânzări distribuţie

Companie: Kärcher România

Cifră de afaceri (2020): 23 mil. euro


Numărul colegilor din echipa sa: 4


Experienţă: A coordonat echipa de customer service şi logistică, de marketing şi academia de training. A pus bazele departamentului Product Management pentru cele două linii de business.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: distribuţia echipamentelor profesionale Kärcher şi menţinerea poziţiei de lider în domeniul spălătorii camioane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.