Georgiana Dumitru (SANDU): Pentru orice situaţie de business, indiferent cât de grea poate părea, există cel puţin o soluţie. Important e să îţi pui toate „de ce?”-urile posibile şi să gândeşti cât mai obiectiv

Postat la 21 noiembrie 2021 216 afişări

Georgiana Dumitru (SANDU): Pentru orice situaţie de business, indiferent cât de grea poate părea, există cel puţin o soluţie. Important e să îţi pui toate „de ce?”-urile posibile  şi să gândeşti cât mai obiectiv

Cred că jobul ideal este... cel la care te duci cu zâmbetul pe buze, zi de zi.

Lucrul de care sunt cel mai mândră este... echipa mea, oamenii cu care am lucrat de-a lungul anilor şi cât de frumos au crescut, bucurându-mă enorm că am avut şi eu o contribuţie în dezvoltarea lor.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte... o bună planificare, încât să am timp pentru echipă, dar şi pentru mine şi a gândi. Încerc pe cât posibil să îmi rezerv intervale de timp pentru a mă documenta şi a fi la curent cu ultimele noutăţi din piaţă, pentru strategie mid & long term.

Cred că stilul meu de management este definit de... grija pentru oameni, continua lor dezvoltare şi motivaţie.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este... că nu există „nu se poate”. Pentru orice situaţie de business, indiferent cât de grea poate părea, există cel puţin o soluţie. Important e să îţi pui toate „de ce?”-urile posibile  şi să gândeşti cât mai obiectiv. 

Când eram copil, visam să fiu... arheolog. Ba chiar era un vis foarte specific, şi anume să lucrez la Luvru, curator pentru diverse colecţii de arheologie ale Egiptului Antic.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... sinceritatea.

Sper ca viitorul să fie... roz. Sunt o persoană optimistă de fel şi îmi place să gândesc în scenarii pozitive. Dar cel mai mult de la viitor îmi doresc să ne recuperăm predictibilitatea şi posibilitatea de a planifica şi avea mai mult control asupra acţiunilor viitoare. 


Vârstă: 33 de ani

Funcţie: Representative Experience Manager, România & Moldova

Companie: Avon Cosmetics România

Cifră de afaceri (2020): 373 mil. lei


Numărul colegilor din echipa sa: 51


Experienţă: Şi-a început cariera în domeniul PR-ului cultural, a continuat cu marketing în lumea cărţilor şi a ajuns în industria de frumuseţe în urmă cu 7 ani. 


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Spune că industria de frumuseţe se potriveşte cu digitalul, organizarea de evenimente şi servicii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.