George Dumitraşcu: Viitorul are un singur autor: propria persoană, singura responsabilă de maniera în care implementăm planurile de carieră

Postat la 16 noiembrie 2021 257 afişări

George Dumitraşcu: Viitorul are un singur autor: propria persoană, singura responsabilă de maniera în care implementăm planurile de carieră

Cred că jobul ideal este… cel în care ai posibilitatea de a evolua, prin provocări care testează nu doar o bună cunoaştere a domeniului, cât şi capitalul de creativitate de care dispui.

În carieră, cel mai greu îmi este… să rămân într-un rol care, de la un punct al dezvoltării carierei profesionale, operează printr-un caracter de predictibilitate şi printr-o rutină obositoare.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… faptul că nu am rămas în urma mea şi nu am făcut niciun compromis – toate deciziile mele au fost rezultatul unui calcul pragmatic, în care intuiţia a contat tot atât de mult pe cât a contat cunoaşterea.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… dialogul constant cu membrii echipei mele, pentru a proba dificultăţile şi satisfacţiile cu care se confruntă fiecare.

Cred că stilul meu de management este definit de… un caracter democratic, un spirit deontologic, o abordare pragmatică.

Mentorul meu este… tatăl meu pentru că de la el am învăţat că prin muncă, perseverenţă şi răbdare poţi să devii unul dintre cei mai buni în domeniul ales.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că viitorul are un singur autor: propria persoană, singura responsabilă de maniera în care implementăm planurile de carieră. Ideile formidabile sunt o chestiune revelatorie, acţiunile corecte sunt o chestiune de pragmatism. Nu e suficient să ai obiective, e necesar ca ele să corespundă realităţii din care faci parte.


Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Director, Advisory

Companie: KPMG în România

Cifră de afaceri (2020): 43,5 mil. euro


Numărul colegilor din echipa sa: 20


Experienţă: Lucrează de peste 17 ani în consultanţă financiară. Spune că pentru a avea o bază cât mai solidă şi pentru a descoperi ce domeniu îi place cel mai mult, a trecut prin audit, evaluare, analiză financiară sau fuziuni şi achiziţii, atât în mediul antreprenorial, cât şi corporatist.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: consolidarea poziţiei de lider local în domeniul consultanţei în tranzacţii şi evaluări, atât în acord cu strategia KPMG România, cât şi cu trendurile de la nivel global.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.