Fady Chreih, CEO Regina Maria: Businessul se dezvoltă prin eforturi comune. Niciodată nu eşti suficient de bun pentru ceea ce faci

Postat la 17 decembrie 2020 267 afişări

Fady Chreih, CEO Regina Maria: Businessul se dezvoltă prin eforturi comune. Niciodată nu eşti suficient de bun pentru ceea ce faci

Carte de vizită:

1. Fady Chreih s-a alăturat echipei reţelei de sănătate Regina Maria în 2010, iar în funcţia de CEO a fost numit în urmă cu 7 ani.

2. Executivul şi-a început cariera în domeniul bancar, în cadrul Băncii Transilvania, unde s-a ocupat iniţial de divizia de IMM-uri, primind apoi funcţia de head of healthcare division, loc în care şi-a format legătura cu domeniul sanitar.

3. Fady Chreih a urmat cursurile Institutului Bancar Român, un master în cadrul University of Sheffield şi o serie de cursuri de specializare la universităţi precum Harvard, Stanford şi London Business School, potrivit datelor disponibile pe platforma LinkedIn.

4. Sub conducerea sa, compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 892 de milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.