Eric Stab conduce liderul de pe piaţa furnizării de gaze naturale

Autor: Andreea Neferu Postat la 23 decembrie 2012 125 afişări

Eric Stab ocupă în prezent funcţia de preşedinte executiv al GDF SUEZ Energy România şi de country manager al grupului în România.

El coordonează, de asemenea, în calitate de preşedinte şi CEO al GDF SUEZ Energy Eastern Europe activităţile de energie ale grupului GDF SUEZ din Austria, Cehia şi Slovacia. Şi-a început cariera ca director al Diviziei de vânzări gaze în Europa a Grupului Gaz de France, devenind ulterior CEO al filialei de furnizare de energie şi producţie de electricitate a grupului Gaz de France din Marea Britanie.

GDF Suez Energy România, cu peste 1,3 milioane de clienţi, este lider pe piaţa furnizării de gaze naturale. În iunie 2009, pentru a marca apartenenţa la un grup energetic de talie mondială, Distrigaz Sud şi-a schimbat denumirea în GDF Suez Energy România. În paralel cu procesul de redenumire a avut loc şi rebranding-ul companiei în urma căruia a fost adoptată marca Grupului GDF SUEZ. Pe plan local, GDF SUEZ controlează cel mai mare distribuitor de gaze naturale, fostul Distrigaz Sud, companie preluată în 2005 în urma unui proces de privatizare.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/eric-stab-conduce-liderul-de-pe-piata-furnizarii-de-gaze-naturale-10406936
10406936
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.