Emilia Lega, Rompetrol Group: Sunt tentată să încep o afacere pe cont propriu

Autor: Iuliana Roibu Postat la 23 mai 2012 522 afişări

Emilia Lega este, la numai 32 de ani, reporting director în cadrul Rompetrol Group Ea este unul dintre cei 100 de tineri manageri pe care BUSINESS Magazin îi oferă României în ediţia a şaptea a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, care va apărea în 28 mai.

BUSINESS Magazin: Care au fost cele mai importante decizii ale dumneavoastră în companie?

Emilia Lega, Rompetrol Group: Organizarea activităţii de raportare financiară în cadrul grupului Rompetrol, prin centralizarea şi procedurarea proceselor aferente celor peste 40 companii din cele 12 ţări în care grupul îşi desfaşoară activitatea.

BUSINESS Magazin: Câţi angajaţi coordonaţi? Cu câţi lucraţi direct? Ce fel de relaţii aveţi cu angajaţii cu care nu intraţi în contact direct?

Emilia Lega, Rompetrol Group: Activitatea de raportare din cadrul grupului Rompetrol este realizată de aproximativ 40 persoane, din care nouă îmi sunt subordonate în mod direct. Indirect coordonez activitatea de raportare - contabilitate la nivelul grupului, constând în aproximativ 200 persoane.

BUSINESS Magazin: Care este cifra de afaceri a companiei pentru care lucraţi?

Emilia Lega, Rompetrol Group: Grupul Rompetrol estimează o creştere cu 38% a cifrei de afaceri nete, de la 6,8 miliarde USD în 2011, la 9,4 miliarde USD în 2012.

BUSINESS Magazin: Aţi fost tentată să deveniţi antreprenor? Aveţi astfel de intenţii?

Emilia Lega, Rompetrol Group: Da, sunt tentată să încep o afacere pe cont propriu. Consider că experienţa acumulată în toţi aceşti ani îmi poate asigura viziunea necesară de a deveni un antreprenor de success în România.

BUSINESS Magazin: Cum v-aţi format ca manager?

Emilia Lega, Rompetrol Group: Învăţând de la managerii mei direcţi, care au avut încredere în mine şi m-au susţinut în dezvoltarea competenţelor mele profesionale şi manageriale.

BUSINESS Magazin: În ce poziţie vă vedeţi ca manager peste 10 ani?

Emilia Lega, Rompetrol Group: CFO în cadrul unei importante companii din România sau din străinatate.

Urmărește Business Magazin

/lideri/emilia-lega-rompetrol-group-sunt-tentata-sa-incep-o-afacere-pe-cont-propriu-9655381
9655381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.