Elisabeta Moraru, country manager Google România: Dacă cineva îşi face treaba bine, acest lucru se reflectă asupra felului în care este perceput

Postat la 23 ianuarie 2021 491 afişări

Carte de vizită:

►Elisabeta Moraru s-a alăturat companiei Google urmă cu 8 ani, pe poziţia de industry head, iar în rolul actual a fost numită în toamna anului 2016.

►Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti, urmând totodată un master în ştiinţele comunicării şi în politică şi management electoral şi un doctorat în sociologie.

►Înainte de a veni la Google, Elisabeta Moraru a făcut parte din echipa de management de la Microsoft (2017-2011) şi Xerox (2011-2012).

 ►Anterior experienţei profesionale în multinaţionale, executivul a ocupat o serie de funcţii în domeniul comunicării în cadrul Universităţii Bucureşti, Institutului Naţional de Administraţie Publică şi Ministerului Afacerilor Interne.

Profilul Elisabetei Moraru a apărut în cea mai recentă ediţie a anuarului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.