Elena Gheorghe, PayU România: „Sfatul meu pentru tinerii manageri este sa aibă un obiectiv bine conturat, să lupte pentru atingerea lui şi să rămână tot timpul deschişi către schimbare”

Postat la 29 ianuarie 2021 267 afişări

Carte de vizită:

  • Elena Gheorghe face parte de mai bine de nouă ani din echipa liderului pieţei de plăţi online din România. Timp de cinci ani a condus departamentul financiar din poziţia de Finance Manager,  începând cu  2016 s-a ocupat de dezvoltarea business-ului şi din luna mai 2020 este Country Manager PayU România.
  • Primul său proiect de amploare în cadrul PayU România a fost coordonarea finanţării pentru extinderea platformei de plăţi în alte noi patru ţări, Ungaria, Rusia, Turcia şi Ucraina, ca în anul 2015 să gestioneze procesul de transformare a companiei şi fuziunea transfrontalieră cu compania mamă.
  • Elena Gheorghe a fost responsabilă de implementarea de noi metode şi modele de business cu 14 instituţii financiare din România, Ungaria şi Bulgaria şi de gestionarea componentei de plăţi online a companiilor din grupul Naspers din regiune (eMAG, Fashion Days, Depanero, OLX, PC Garage, Sameday, Tazz by eMAG).

Profilul Elenei Gheorghe a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, ediţia 2020. 

.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.