Dragoş Constantinescu, preşedinte Ursus Breweries/Managing director România şi Ungaria, Asahi International

Postat la 17 martie 2021 95 afişări

Carte de vizită:

►A „bifat” opt ţări în 20 de ani de la plecarea din România, în 1998, şi a revenit anul trecut ca CEO al Ursus Breweries (parte a grupului Asahi), companie cu aproape 1.600  de angajaţi pe piaţa locală şi afa­ceri de peste peste 1,99 miliarde de lei în 2019.

►A studiat în Olanda şi SUA, apoi a început să lucreze în ţara lalelelor ca finance management trainee pentru British American Tobacco, unul dintre giganţii din industria ţigărilor.

►Aventura în cadrul producătorului de ţigarete a continuat pentru mai bine de 16 ani, perioadă în care a fost responsabil de mai multe ţări şi a trebuit să-şi schimbe domiciliul de mai multe ori.

►A revenit în fiecare an în România, locul despre care spune că l-a considerat mereu „acasă”, deşi reuşea să ajungă aici doar de 4-6 ori pe an, în vizită.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.