Dragoş Antonio Ştefan: Cel mai mult mă inspiră potenţialul imens al industriei de gaming şi nenumăratele poveşti ce aşteaptă să fie scrise

Postat la 09 septembrie 2021 539 afişări

Dragoş Antonio Ştefan: Cel mai mult mă inspiră potenţialul imens al industriei de gaming şi nenumăratele poveşti ce aşteaptă să fie scrise

Cred că jobul ideal este… acela care te împinge constant în afara zonei de confort, dar rămâne totuşi o pasiune. Îmbrăţişăm astfel noi perspective; inovăm şi experimentăm.

Cel mai mult mă inspiră… potenţialul imens al industriei de gaming şi nenumăratele poveşti ce aşteaptă să fie scrise.

Cred că stilul meu de management este definit de… abordarea situaţională, în funcţie de persoană sau proces, inteligenţa emoţională şi modul de gândire strategic.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că orice devine posibil atunci când avem obiective clare, suntem adaptabili şi deschişi către schimbare.

Când eram copil, visam să fiu… politician. N-am ajuns (încă), dar prin poziţia curentă cred sincer că mi-am îndeplinit un vis de care nu ştiam la acea vreme.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este…. dorinţa continuă de dezvoltare personală şi îmbunătăţire pe plan profesional. Creativitatea, integritatea şi adaptabilitatea urmează imediat după.

Îmi place să citesc… romane SF. Recomand cu tărie orice carte scrisă de Adrian Tchaikovsky, seria The Expanse de James S.A. Corey sau clasice precum Hyperion (Dan Simmons) şi Foundation (Isaac Asimov).

O mare parte din timpul meu liber o aloc… familiei şi prietenilor. Călătoriile, pasiunea pentru astronomie, filmele şi jocurile completează perfect imaginea. Pun foarte mult accent pe echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională atât pentru mine cât şi pentru echipele mele.


Vârstă: 35 ani

Funcţie: Development Director

Companie: Electronic Arts România

Cifră de afaceri: N/A


Numărul colegilor din echipa sa: Coordonaeză în total zece proiecte şi peste 300 de colegi


Experienţă: Primul său job serios spune că a fost în cadrul Electronic Arts, unde a avut oportunitatea să crească pe parcursul a mai bine de 13 ani din rolul de Quality Assurance Tester la cel de Development Director.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Conduce mai multe echipe din cadrul Development, Technology & Services – departament ce acoperă arii precum Quality Verification, Engineering sau Data Analytics.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.