Dorin Andronescu a lăsat sistemul de stat şi a dezvoltat pe cont propriu clinici şi spitale private

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 decembrie 2012 137 afişări

A absovit în 1982 Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie, după care a profesat ca medic specialist în cadrul spitalelor Sfântul Ioan şi Carol Davila.

Având drept argument minusul de încredere în sistemul medical privat din partea medicilor şi pacienţilor, a demarat în 2001 proiectul unei clinici de 12 cabinete. După ce soţul ei i s-a alăturat în proiectul Sanador, ca urmare a ieşirii din afacerile Flanco şi Credisson, dezvoltarea reţelei de clinici a devenit şi mai agresivă. După cum spunea anterior Florin Andronescu, în modelul economic din România, "trebuie să fii pregătit oricând să fii preluat. Amiabil sau agresiv". Proiectul Sanador a culminat în 2011 cu inaugurarea primului spital al reţelei, situat în Bucureşti, la momentul respectiv fiind cel mai mare spital privat, cu o capacitate de 290 de paturi, în urma unei investiţii de 40 mil. euro.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/dorin-andronescu-a-lasat-sistemul-de-stat-si-a-dezvoltat-pe-cont-propriu-clinici-si-spitale-private-10406962
10406962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.