Doina Vîlceanu: În carieră, cel mai greu îmi este să văd tineri autosuficienţi, care nu au dorinţa să se autodepăşească şi să înveţe cât mai multe lucruri noi

Postat la 18 noiembrie 2021 184 afişări

Doina Vîlceanu: În carieră, cel mai greu îmi este să văd tineri autosuficienţi, care nu au dorinţa să se autodepăşească şi să înveţe cât mai multe lucruri noi

Cred că jobul ideal este… să faci întotdeauna ceea ce îţi place. Există activităţi în cadrul jobului meu care nu mă încântă, însă, per total, îmi ador meseria.

Prefer să lucrez… cu jazz în căşti.

În carieră, cel mai greu îmi este… să văd tineri autosuficienţi, care nu au dorinţa să se autodepăşească şi să înveţe cât mai multe lucruri noi.

Lucrul de care sunt cel mai mândră este… familia mea.

Cred că stilul meu de management este definit de… mult mentorat. Din păcate, deleg cu greu şi mereu prefer să fac corecturi la final pentru a mă asigura că totul este perfect.

Peste 10 ani, vreau să lucrez… în exact acelaşi domeniu, însă să fie piaţa mult mai deschisă, mai digitalizată şi să începem să facem lucruri mai avansate.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… dorinţa de a învăţa.

O mare parte din timpul meu liber o aloc… soţului, copiilor şi lecturii.


Vârstă: 39 de ani

Funcţie: director de marketing

Companie: ContentSpeed

Cifră de afaceri (2020): ~1,5 mil. euro (din care peste 200.000 euro sunt venituri în avans, generate de abonamentele preplătite)


Experienţă: PR şi BTL, apoi, din 2006, a debutat în e-commerce în calitate de Country Internet Manager în cadrul unei multinaţionale.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: strategie şi implementare marketing B2B pentru ContentSpeed, dar şi consultanţă de business pentru clienţii lor în zonele de competenţă, cum ar fi: strategie omnichannel şi transformare digitală a afacerilor tradiţionale din retail, pharma şi distribuţie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.