Doina Bîrsan: Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez în educaţie, să-mi folosesc experienţa şi cunoştinţele acumulate pentru a-i sprijini pe tinerii aflaţi la început de carieră

Postat la 15 noiembrie 2021 66 afişări

Doina Bîrsan: Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez în educaţie, să-mi folosesc experienţa şi cunoştinţele acumulate pentru a-i sprijini pe tinerii aflaţi la început de carieră

Cred că jobul ideal este… acela unde revii cu mare drag în fiecare zi, unde înveţi tot timpul ceva nou şi care te provoacă să devii mai bun.

Cel mai mult mă inspiră… oamenii cărora le pasă, fac lucrurile conştiincios şi cu tragere de inimă.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să contribui la dezvoltarea oamenilor din echipa mea pentru a deveni profesionişti recunoscuţi în domeniul nostru.

În următorul concediu… aş vrea să-mi dedic mai mult timp pentru activităţile fizice în aer liber, pentru că mi-au lipsit foarte mult în ultimul an.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… să fac totul cu bucurie, să râd şi să apreciez partea bună a lucrurilor.

Cred că stilul meu de management… este definit de încrederea pe care le-o acord colegilor mei şi de disponibilitatea de a le oferi ajutor oricând au nevoie.

Peste 10 ani, vreau să lucrez în… educaţie. Nevoia de îndrumare în formarea profesională va fi tot mai acută şi mi-ar plăcea foarte mult să-mi folosesc experienţa şi cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei pentru a-i sprijini pe tinerii aflaţi la început de carieră.


Vârstă: 38 de ani

Funcţie: director audit

Companie: PwC România

Număr de angajaţi: peste 800


Numărul colegilor din echipa sa: 30


Experienţă: Şi-a început cariera în PwC România în urmă cu peste 15 ani şi a auditat companii mari din industria bunurilor de larg consum, serviciilor de telefonie mobilă şi fixă, energie şi imobiliare.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Este, în prezent, director în cadrul Departamentului de Audit, fiind responsabilă pentru coordonarea echipelor şi derularea proiectelor de audit pentru companii româneşti şi multinaţionale din diverse domenii, prezente pe pieţele din România şi Republica Moldova.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.