"Doamna Musette" reuşeşte să vândă în New York sau Paris pantofii făcuţi la Huşi

Autor: Cristina Roşca Postat la 22 decembrie 2012 604 afişări

Cristina Bâtlan sau „doamna Musette" este unul dintre puţinii antreprenori români din domeniul încălţămintei care a reuşit să vândă în New York sau Paris pantofii făcuţi la Huşi.

Românca a fondat businessul cu pantofi şi genţi Musette în urmă cu circa două decenii, când avea doar 18 ani şi era studentă la Facultatea de Drept. Odată cu dezvoltarea afacerii ea a hotărât să abandoneze studiile universitare pentru a-şi concentra atenţia asupra companiei care astăzi este prezentă în capitalele modei şi are venituri de aproape 8 milioane de euro.

Cristina Bâtlan a pornit la drum iniţial cu o afacere cu ţesături, pe care a dezvoltat-o apoi sub brandul Musette timp de aproape un deceniu. În 2000 familia Bâtlan a decis să deschidă o fabrică de pielărie şi să treacă la o nouă etapă. Acum Musette deţine două unităţi de producţie pe piaţa locală, unde sunt făcuţi peste 60.000 de pantofi şi genţi în fiecare colecţie. În fiecare an există două colecţii de bază şi două colecţii pronto-moda (cu un număr redus de produse), precum şi colecţii pentru evenimente speciale. Produsele realizate în România sunt vândute atât pe piaţa locală, cât şi în străinătate, în SUA, Franţa, Ungaria, Luxemburg, Israel, Liban, Mongolia şi Bulgaria. Doar în acest an businessul s-a extins în Mongolia, Liban şi Franţa şi planurile "doamnei Musette" nu se opresc aici.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/doamna-musette-reuseste-sa-vanda-in-new-york-sau-paris-pantofii-facuti-la-husi-10406871
10406871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.