Delia Chiş: Cu ambiţie şi persuasiune, succesul este foarte aproape de a fi atins. Dar este important, în acelaşi timp, să priveşti realistic situaţiile cu care te confrunţi, să ai un obiectiv clar stabilit pe care să îl atingi cu paşi intermediari dar hotărâţi

Postat la 18 septembrie 2021 180 afişări

Delia Chiş: Cu ambiţie şi persuasiune, succesul este foarte aproape de a fi atins. Dar este important, în acelaşi timp, să priveşti realistic situaţiile cu care te confrunţi, să ai un obiectiv clar stabilit pe care să îl atingi cu paşi intermediari dar hotărâţi

Cred că jobul ideal este…  munca pe care o faci cu plăcere şi din pasiune, în primul rând; este mediul care îţi permite să fii inovativ, să-ţi pui ideile în practică şi să te dezvolţi profesional; sunt oamenii alături de care te bucuri de rezultate.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să cresc o echipă de vânzări puternică, profesionistă şi autonomă pentru că oamenii stau la baza oricărei companii. O echipă bine sudată şi motivată duce la o creştere  sănătoasă şi organică a situaţiei financiare şi a reputaţiei unei companii.

Lucrul de care sunt cel mai mândră este… că fac parte dintr-o firmă cu o cultură sănătoasă, îndreptată spre dezvoltarea angajaţilor şi un management deschis la idei, concentrat pe dezvoltare continuă, cu viziune pentru viitor. Sunt mândră, în acelaşi timp, că am reuşit să aduc alături de mine o echipă care îmi oferă încredere, provocări dar şi satisfacţii în fiecare zi.   

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… comunicarea cu fiecare membru al echipei, cât şi grija faţă de clienţii noştri. Au un cuvânt important de spus în ceea ce ne priveşte. Feedbackul lor ne ajută să creştem împreună, iar cuvintele de mulţumire/încurajare ne motivează să le depăşim aşteptările. 

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că dacă îţi place ce faci, orice este posibil. Cu ambiţie şi persuasiune, succesul este foarte aproape de a fi atins. Dar este important, în acelaşi timp, să priveşti realistic situaţiile cu care te confrunţi, să ai un obiectiv clar stabilit pe care să îl atingi cu paşi intermediari dar hotărâţi.


Vârstă: 36 de ani

Funcţie: National Sales Manager

Companie: ETA Automatizări Industriale SRL - Safefleet

Număr de angajaţi: 59


Numărul colegilor din echipa sa: 13


Experienţă: domeniul telecom


Domeniile pe se concentrează în prezent: telematică, smart city, staţii de încărcare EV

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.