Dani Caramihai, Fratelli: Un lider este urmat de oameni. De bunăvoie, nu pentru că trebuie. Din admiraţie, nu din teamă. Din respect, nu din constrângere

Postat la 12 ianuarie 2021 1224 afişări

Carte de vizită:

►Cunoscut drept „Regele Nopţilor Albe” sau unul dintre cei patru Fratelli, Dani Caramihai este cofondator al unuia dintre cele mai mari grupuri din HoReCa locale, cu afaceri anuale de circa 10 milioane de euro.

►A ştiut încă din liceu că vrea să îi urmeze tatălui său în industria de restaurante – el a cumpărat la începutul anilor '90 restaurantul Casa Albă din Băneasa, pe care îl deţine şi în prezent.

►A lucrat alături de tatăl său până la 28 de ani, respectiv până la finalul lui 2004, acesta fiind de altfel momentul în care cei patru asociaţi – doi prieteni şi doi veri – au început să scrie istoria grupului Fratelli.

►Cei patru (fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu) au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

►Dani Caramihai se ocupă de managementul de zi cu zi al businessului, iar ceilalţi îşi împart atribuţiile de comunicare, design şi zona juridică.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.