Dana Cortina, Porsche Inter Auto: La fel ca un bărbat, o femeie are nevoie de strategie, determinare şi curaj

Autor: Ioana Matei Postat la 15 martie 2013 301 afişări

Revista Business Magazin a premiat cele mai puternice zece femei din mediul de afaceri din România, în cadrul galei Woman in Power, organizată la hotelul Radisson din Bucureşti.

Dana Cortina, Porsche Inter Auto: La fel ca un bărbat, o femeie are nevoie de strategie, determinare şi curaj


Dana Cortina

Si-a cladit, pas cu pas, cariera in industria auto, iar de sase ani este director general al Porsche Inter Auto Romania. Dupa absolvirea Institutului Politehnic din Bucuresti, specializarea masini termice / motoare, in 1995 a lucrat pentru Daewoo Motor Austria (Viena), iar din 1998 pentru Porsche Austria. Din 2002 cariera sa a continuat in Romania, mai intai ca director executiv al Porsche Romania, din 2005 ca director general al aceleiasi companii, iar din 2007 a preluat conducerea Porsche Inter Auto Romania.Cel mai dificil moment de pana acum in cariera a fost acela in care a inteles ca pachetul managerial cuprinde si "singuratatea alergatorului de cursa lunga".

Urmărește Business Magazin

/lideri/dana-cortina-porsche-inter-auto-la-fel-ca-un-barbat-o-femeie-are-nevoie-de-strategie-determinare-si-curaj-10669180
10669180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.