Dan Toma: Cel mai mult mă inspiră oamenii simpli, care prin muncă, ambiţie şi perseverenţă, reuşesc să îşi construiască poveşti de succes şi să evolueze constant

Postat la 16 septembrie 2021 479 afişări

Dan Toma: Cel mai mult mă inspiră oamenii simpli, care prin muncă, ambiţie şi perseverenţă, reuşesc să îşi construiască poveşti de succes şi să evolueze constant

Cred că jobul ideal este… acela pe care îl faci cu pasiune şi care reuşeşte să te provoace în acelaşi timp.

Cel mai mult mă inspiră… oamenii simpli, care prin muncă, ambiţie şi perseverenţă, reuşesc să îşi construiască poveşti de succes şi să evolueze constant.

Cred că stilul meu de management este… unul democratic şi participativ, bazat pe sprijin, respect şi încredere.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… entuziasmul. Îl apreciez cu atât mai mult când el se păstrează şi în momentele dificile.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că întotdeauna sunt mai multe soluţii pentru o problemă.

Când eram copil, visam… să fiu pilot pe avion de vânătoare. Nu am ajuns acolo însă, încă de la vârsta de 17 ani, o mare parte a timpului meu liber o aloc pasiunii pentru skydiving.

Îmi place să citesc… poveşti de succes, de business şi de viaţă deopotrivă. Câteva cărţi pe care le recomand: Shoe Dog – Phil Knight; Let My People Go Surfing - Yvon-Chouinard; The Snowball – Warren Buffet.


Vârstă: 35 de ani

Companie: Autonom Services

Funcţie: Manager Autonom Assistance & Manager Corporate Rentals Department, Autonom Rent-a-Car

Cifră de afaceri (2020): 327 mil. lei

Profit net (2020): 7,2 mil. lei

Număr de angajaţi: peste 300


Numărul colegilor din echipa sa: 29


Experienţă: A petrecut câţiva ani în SUA, unde a testat mai multe activităţi, atras de ideea visului american.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: leadership, digitalizare, dezvoltarea de produse şi servicii, eficientizarea proceselor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.