Dan Olaru: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că tot timpul există loc de îmbunătăţire, trebuie doar să îţi doreşti acest lucru

Postat la 30 octombrie 2021 242 afişări

Dan Olaru: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că tot timpul există loc de îmbunătăţire, trebuie doar să îţi doreşti acest lucru

Obiectivul meu principal în rolul actual este... să îmi susţin, să îmi inspir şi să îmi ghidez în permanenţă colegii din echipă. Doar împreună ne putem atinge obiectivele propuse.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte... verificarea rezultatelor din ziua precedentă, precum şi analizarea acestora. Consider că ce s-a întâmplat ieri reprezintă realitatea zilei de astăzi şi este esenţial la structurarea direcţiei de mâine.

Cred că stilul meu de management este definit de... experienţa şi personalitatea mea. Printre caracteristicile principale care mă definesc sunt empatia, înţelegerea, perseverenţa, precum şi buna organizare. Toate acestea au fost dobândite de-a lungul carierei mele de mai bine de 12 ani la Kaufland.

Mentorul meu este... şi şeful meu, directorul achiziţii Kaufland, Nicolai Bingenheimer.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este... că tot timpul există loc de îmbunătăţire, trebuie doar să îţi doreşti acest lucru.

Peste 10 ani, vreau să lucrez în... compania în care mi-am început cariera – Kaufland.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... capacitatea de a crea o relaţie profesională bazată pe încrederea reciprocă.

Îmi place să citesc... presa de specialitate, iar în timpul liber, romane science fiction.


Vârstă: 35 de ani

Funcţie: director departament achiziţii non-food Kaufland România şi Republica Moldova

Companie: Kaufland România

Cifră de afaceri (2020): 12,92 mld. lei

Număr de angajaţi: >15.000


Numărul colegilor din echipa sa: 15


Experienţă: După finalizarea studiilor, şi-a început cariera în anul 2008 în Kaufland pe poziţia de referent în Departamentul Lactate şi Congelate. A fost promovat apoi pe funcţia de Asistent Buyer în cadrul Departamentului Mezeluri şi Carne de Pui. Cu ocazia promovării la poziţia de Buyer, a schimbat inclusiv categoria de food cu cea de non-food, fiind astfel responsabil de categoria de Papetărie. A evoluat ulterior către postul de Senior Buyer, responsabil de o categoria şi mai mare – electro&auto&DIY. Începând cu anul 2019, deţine funcţia actuală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.