Cum a transformat Monica Iavorschi o marca de frigidere intr-una de electrocasnice

Postat la 25 octombrie 2010 132 afişări

Cea mai mare realizare a Monicai Iavorschi, in cei noua ani de cand lucreaza la Arctic, a fost transformarea companiei dintr-o marca de frigidere intr-o marca de electrocasnice. Absolventa a Facultatii de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a unui MBA in cadrul programului romano-canadian, Monica Iavorschi si-a inceput cariera in cadrul companiei Coats Romania.

Mai apoi, a lucrat timp de patru ani in cadrul diviziei din Romania a companiei Avon, unde a acumulat experienta pe segmentele customer service si de analiza financiara, iar din 2001,Monica  Iavorschi s-a alaturat companiei Arctic, in calitate de director de marketing. In aceasta perioada, brandul Arctic a evoluat devenind unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse electrocasnice de pe piata romaneasca, iar compania a preluat in portofoliu si brandul premium de electrocasnice Beko.

"Extensia de brand Arctic reprezinta unul dintre momentele cheie ale carierei mele", marturiseste Monica Iavorschi, precizand ca acest lucru a generat si unul dintre evenimentele importante in istoria companiei - transformarea Arctic dintr-o marca de frigidere intr-o marca de electrocasnice. Din 2008, Monica Iavorschi ocupa pozitia de director general al Arctic. "Planurile noastre de viitor vizeaza depasirea cu succes a acestei perioade delicate pe care o traverseaza intreaga piata de consum si economia in ansamblu", precizeaza directoarea Arctic.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cum-a-transformat-monica-iavorschi-o-marca-de-frigidere-intr-una-de-electrocasnice-7556556
7556556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.