Cu moda la psiholog

Postat la 04 august 2008 827 afişări

Te astepti sa intre un italiano verro, cu stil si atitudine relaxata, medite-raneeana. Managerul Bigotti, Cosmin Copaescu, nu vine insa la "patru ace" in ziua interviului, chiar daca activeaza in domeniul stralucitor al modei si lucreaza pentru un brand cu rezonante italiene.

Cat se poate de casual, dezinvolt, extrem de vorbaret si "agitat", dupa cum singur recunoaste - un ardelean atipic dupa origini si un "fashionist" pragmatic prin formare, Cosmin Copaescu a luptat dintotdeauna pe mai multe fronturi.

Cand era mic, si-a dorit sa fie director sau sa ocupe orice functie importanta. In adolescenta a dorit sa intre la SRI, dar a picat examenul de admitere, asa ca s-a indreptat spre psihologie. Nu a profesat niciodata in acest domeniu, din lipsa de rabdare. Nu ar fi avut rabdare pentru psihologia scolara sau psihologia clinica, dar si-a gasit putina rabdare pentru a face psihologie organizationala, care mai inseamna si management, economie sau marketing. "Stii cum e, atunci cand nu poti sa faci un lucru bine, faci mai multe ca poate-poate se leaga ceva", glumeste el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cu,
moda,
la,
psiholog
/lideri/cu-moda-la-psiholog-4074346
4074346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.