Cristian Tamaş

Postat la 16 noiembrie 2021 75 afişări

Cristian Tamaş

Cred că jobul ideal este… când eşti în permanenţă de folos oamenilor prin inovaţie, care afectează mai multe generaţii.

Când eram copil… nu aveam un anume vis, ci eram foarte foarte pasionat de tehnologie şi aceasta a rămas ca un fir roşu în deciziile mele legate de ce să fac în cariera mea.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… proactivitatea.

Sper ca viitorul să fie… cu mult mai puţină ură şi invidie între oameni şi mai sănătos (să prevenim pandemii, de exemplu).

Îmi prinde bine să ascult… în ultima vreme, podcasturi care adresează founderul, nu doar cum să creşti un start-up, şi anume Startup Therapy de startups.com.

O mare parte din timpul meu liber… o aloc, momentan, călătoriilor pe motocicletă cu soţia şi cu prietenii mei motociclişti.


Vârstă: 28 de ani

Funcţie: cofondator, CMO

Companie: TypingDNA

Finanţări: 8,8 mil. dolari (ultima investiţie – 7 mil. dolari, condusă de fondul de venture capital al Google, Gradient Ventures)

Număr de angajaţi: 28


Experienţă: „Într-un start-up ca al nostru, înveţi foarte multe în foarte puţin timp. Am învăţat multe de la cofondatorul meu, Raul (Techstars  Accelerator), de la investitori, advisori, astfel că experenţa anterioară aproape că e irelevantă”, spune Tamaş. El a condus anterior şi alte echipe, a urmat o şcoală de business şi management, dar spune că nimic nu se compară cu experienţa de la TypingDNA din ultimii 5 ani.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: cum să expui şi să convingi mase de oameni să folosească ceva inovator, ceva ce nu au mai folosit până acum.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.