Cristian Nacu conduce reprezentanţa din România a fondului de investiţii Enterprise Investors

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 04 ianuarie 2013 1152 afişări

Cristian Nacu este şeful reprezentanţei din România a fondului de investiţii Enterprise Investors (EI), iniţiativă americano-poloneză fondată în mai 1990 şi menită să administreze banii Polish-American Enterprise Fund.

Până în prezent fondul a investit peste 1,4 mld. euro în aproape 120 de companii din Europa de Est, dintre care 200 mil. euro în România, în companii incluzând Siveco, lanţul de magazine Profi sau Macon Deva. Cristian Nacu este absolvent al Politehnicii din Bucureşti. A lucrat în industrie şi la Fondul Proprietăţii de Stat, unde a fost implicat în peste 25 de privatizări, printre care şi cea a Dacia. Şi-a continuat cariera la International Finance Corporation, divizia de investiţii a Băncii Mondiale, unde a lucrat peste şase ani. În 2005 a fost recrutat de Enterprise Investors ca vicepreşedinte şi şef al reprezentanţei din România, iar în 2007 a fost promovat partener al companiei.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cristian-nacu-conduce-reprezentanta-din-romania-a-fondului-de-investitii-enterprise-investors-10425008
10425008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.