Costin Tudor, fondator undelucram.ro: Ne-am propus ca atunci când un candidat se gândeşte să schimbe sau să găsească un job, decizia lui finală să fie luată după ce a vizitat platforma noastră

Postat la 20 martie 2021 173 afişări

Carte de vizită:

►Costin Tudor a înfiinţat platforma Undelucram.ro în 2011 din dorinţa de a avea un proiect propriu.

►A absolvit în 2005 Facultatea de Inginerie Economică (specializarea în limba germană) din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti. Antreprenorul şi-a completat studiile în 2007 cu un MBA de Antreprenoriat şi Inovaţie la ASE, tot în limba germană.

►După absolvire, s-a angajat într-o companie din domeniul IT, unde a lucrat până când s-a dedicat proiectului Undelucram.ro.

►Platforma, care găzduieşte atât contribuţii ale angajaţilor, cât şi ale companiilor, a strâns finanţări totale de 500.000 de euro până în prezent şi s-a extins pe pieţe precum Grecia, Ungaria, Cehia, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina şi Polonia. Plaforma are în prezent peste 650.000 de utilizatori în România şi la nivel regional.

Profilul lui Costin Tudor a apărut în cea mai recentă ediţie a anuarului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.