Conduce una dintre cele mai mari case de brokeraj de pe piaţa locală

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 iunie 2013 1318 afişări

Tadeusz Kuropatwinski este general manager al XTB România, una dintre cele mai mari case de brokeraj de pe piaţa locală, din ianuarie 2012.

Pentru XTB a început să lucreze în anul 2009, în calitate de associate manager la sediul din Polonia, iar în 2010 a venit în România ca director adjunct în cadrul subsidiarei locale a companiei de brokeraj. Tadeusz Kuropatwinski a absolvit un program dublu de masterat în Finanţe Corporate şi Management la Şcoala de Economie din Varşovia şi un program internaţional de Management la CEMS, Köln, clasat de Financial Times în top trei programe de general management. De asemenea, este cofondator şi membru al Institutului de Studii Sociale şi Economice din Polonia şi consultant pentru o serie de ONG-uri. Vorbeşte fluent limbile poloneză, engleză şi germană şi învaţă, în prezent, limba română.

Îi place România atât din punct de vedere al businessului, cât şi din cel al oamenilor care locuiesc aici şi al activităţilor pe care le poate practica, printre hobby-urile sale numărându-se sporturile de iarnă şi de apă. De asemenea, este un mare iubitor al muzicii jazz şi cântă el însuşi la chitară bass.FUNCŢIE managing director

FUNCŢIE general manager

VÂRSTĂ 27 de ani

CIFRĂ DE

AFACERI 2011 58 mil. euro (la nivel de grup)

PROFIT

OPERAŢIONAL 26 mil. euro (la nivel de grup)

ANGAJAŢI 15


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a opta ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din luna mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 35 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/conduce-una-dintre-cele-mai-mari-case-de-brokeraj-de-pe-piata-locala-10987199
10987199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.