Cine este femeia care conduce cea mai mare companie industrială din România, cu afaceri de 25,5 miliarde de euro în 2019

Postat la 30 ianuarie 2021 3880 afişări

Cine este femeia care conduce cea mai mare companie industrială din România, cu afaceri de 25,5 miliarde de euro în 2019

A-ţi plăcea ceea ce faci, a fi dornic să înveţi lucruri noi şi să lucrezi cu alte persoane sunt câţiva dintre factorii esenţiali care pot să contribuie la o carieră solidă.

Carte de vizită:

►Christina Verchere se află în cel de-al treilea an de preşedinte şi director general executiv al OMV Petrom, cea mai mare companie industrială din România (cu afaceri de  25,5 miliarde de euro în 2019) şi cea mai valoroasă companie listată la bursa de la Bucureşti.

►Are o experienţă de circa 20 de ani în industria petrolieră, interval în care a lucrat şi pentru British Petroleum (BP), unul dintre giganţii mondiali în acest domeniu.

►Este absolventă a University of Aberdeen din Scoţia.

►A crescut în Hong Kong, Tokio, SUA, dar şi în Marea Britanie şi are dublă cetăţenie, britanică şi americană.

Profilul Cristinei Verchere a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2020, unde a ocupat poziţia a 15-a. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.