Cine este femeia care a înfiinţat unul dintre cele mai importante lanţuri de farmacii din România, cu afaceri de peste 1 mld. lei, la vârsta de doar 25 de ani

Postat la 09 februarie 2022 710 afişări

Cine este femeia care a înfiinţat unul dintre cele mai importante lanţuri de farmacii din România, cu afaceri de peste 1 mld. lei, la vârsta de doar 25 de ani

Îi sfătuiesc pe tinerii aflaţi la începutul carierei să fie mereu preocupaţi de dezvoltarea lor personală, să facă lucruri care le plac şi li se potrivesc, să nu le fie frică de schimbări atunci când au înţeles că drumul lor e altul, să fie implicaţi şi dedicaţi în tot ce fac, să se înconjoare de oameni de la care să aibă ce învăţa şi să fie curioşi şi deschişi la nou.

Carte de vizită:

►Roxana Maftei a pus bazele afacerii Farmacia Tei la 25 de ani, după ce anterior deţinuse, pentru o scurtă perioadă, un maga­zin de tip plafar.

►Businessul a pornit de la o singură farmacie deschisă de antreprenoare în Bucureşti, în 1992, iar în prezent a ajuns pe locul al cincilea în retailul farmaceutic, cu o reţea de şase unităţi, care au generat, în 2019, afaceri de 600 mil. lei, în creştere cu 33% faţă de anul anterior.

►Brandul Farmacia Tei a ieşit pentru prima dată în afara graniţelor Bucureştiului în 2018, odată cu deschiderea unei unităţi în centrul comercial Vivo Constanţa.

►Antreprenoarea a lansat, în urmă cu 6 ani, şi brandul Bebe Tei, dedicat produselor pentru bebeluşi, business care a ajuns la afaceri de 354 mil. lei în 2019, cu patru magazine în Bucureşti şi Constanţa.


Brandurile Farmacia Tei şi Bebe Tei au trecut pragul de 1 mld. lei afaceri cumulate în 2020. În cinci ani, cele două businessuri au crescut de patru ori la nivel de vânzări cumulate. Companiile sunt controlate de antreprenoarea Roxana Maftei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.