Cine este Adelina Badea, CEO-ul Mobexpert şi care sunt planurile ei pentru viitor

Postat la 23 ianuarie 2022 1398 afişări

 Cine este Adelina Badea, CEO-ul Mobexpert şi care sunt planurile ei pentru viitor

Adelina Badea s-a alăturat companiei Mobexpert în urmă cu 14 ani, primul rol fiind cel de director de magazine în cadrul filialei Mobexpert Iaşi, potrivit informaţiilor de pe LinkedIn.

A preluat mandatul de CEO în primăvara anului trecut, într-un an plin de provocări, ca urmare a crizei sanitare instaurate pe fondul pandemiei de COVID-19.

Ca parte a formării academice, executivul a urmat un Executive MBA în cadrul IEDC – Bled School of Management.

Spune că persoana care a inspirat-o dintotdeauna este soţul său, cel la care se duce atunci când are nevoie de ajutor şi de susţinere şi care a ajutat-o şi a sprijinit-o în tot ce a făcut de-a lungul timpului în proiectele sale.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Îmi doresc ca prin proiectele pe care le facem la Mobexpert să păstrăm clientul pe primul loc, deoarece este, în continuare, cel mai important pentru noi.

2. Ne dorim, de asemenea, să păstrăm calitatea produselor şi serviciilor la cele mai înalte standarde, aşa cum am făcut-o până acum.

Ž3. Totodată, ne dorim să dezvoltăm în continuare linia de produse prin noua colecţie Mobexpert Modern, prin inovaţie şi atenţie la dorinţele clienţilor, pentru ca fiecare român să găsească ce îi place şi ce are nevoie. Mi-am propus, alături de echipa Mobexpert, să venim cât mai aproape de toţi clienţii noştri prin deschiderea de noi magazine, atât de mari dimensiuni, dar şi de dimensiuni mai mici, în oraşele în care avem magazine proprii sau în care suntem prezenţi prin parteneri.

Profilul Adelinei Badea a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, pe locul 39. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.