Christophe Dridi, Automobile Dacia şi Groupe Renault România: Atunci când te uiţi la rezultate, la analize, la generaţia tânără observi că dacă vrei să atragi cei mai buni oameni, trebuie să oferi

Postat la 10 ianuarie 2021 120 afişări

Carte de vizită:

►Christophe Dridi a preluat conducerea Automobile Dacia şi Group Renault Romania la începutul anului trecut, după ce, anterior, a ocupat funcţia de director al uzinei Dacia de la Mioveni pentru doi ani ani.

►Este absolvent al Ecole Supérieures des Sciences et Technologies de l’Ingénieur din Nancy, Franţa şi al unui MBA în cadrul INSEAD.

►Şi-a început cariera la Renault în 1993 ca inginer, în 2001 s-a alăturat echipelor Alianţei Renault – Nissan în Japonia, în funcţia de manager calitate, fiind numit ulterior director calitate la Renault Mexic, post urmat de rolul de responsabil incidentologie vehicule Renault în Technocentre, Franţa, iar în 2009 a preluat responsabilitatea de director fabricaţie al uzinei din Casablanca şi ulterior a trecut pe aceeaşi funcţie la uzina din Tanger, ambele din Maroc.  Automobile Dacia este cea mai mare companie din România, cu o cifră de afaceri de 5,2 miliarde de euro, un profit net de 140 de milioane de euro şi un număr mediu de 14.761 de angajaţi, potrivit datelor pentru anul 2019 Ministerului Finanţelor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.