Cătălin Gavrilă, Crosspoint Real Estate: Un mindset sănătos este primul lucru de care avem nevoie să reuşim în ceea ce facem

Postat la 12 septembrie 2021 98 afişări

Cătălin Gavrilă, Crosspoint Real Estate: Un mindset sănătos este primul lucru de care avem nevoie să reuşim în ceea ce facem

Jobul ideal este… Lead Anchor Top Gear, din punctul meu de vedere. Îţi oferă oportunitatea să călătoreşti în toată lumea şi ai ocazia să testezi toate tipurile de maşini şi vehicule şi eşti iubit pentru asta… ce poate fi mai bine?

Cel mai mult mă inspiră… în mod cert, oamenii, în fiecare zi.

Prefer să lucrez… în reprize de maximum 20 de minute şi cu cât mai mulţi oameni.

În carieră, cel mai greu îmi este… să lucrez cu oameni cu care nu reuşesc să setez o chimie naturală.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să menţin poziţia de lider pe piaţa de terenuri pe care compania noastră o deţine de câţiva ani.

În următorul concediu, aş vrea să… înot cu rechinii.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… că am avut inspiraţia să rămân alături de echipa actuală şi în momente dificile.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… o cafea cu un client sau un partener.

Cred că stilul meu de management este definit de… spontaneitate şi improvizaţie, alături de cultura organizaţională a Crosspoint Real Estate.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că prejudecăţile costă foarte mult. Pe măsură ce am acumulat experienţă şi am putut să prevăd anumite procese de business, pe atât am început să identific din primele cinci minute un potenţial client sau un potenţial deal. Deşi, de cele mai multe ori, aveam dreptate, în puţinele momente în care m-am înşelat, riscam să pierd foarte mult.

Primul meu şef spunea că… un mindset sănătos este primul lucru de care avem nevoie să reuşim în ceea ce facem.


Vârstă: 29 de ani

Funcţie: Associate Director, Land Development

Companie: Crosspoint Real Estate

Valoarea tranzacţiilor manageriate în 2020: aprox. 50 mil. euro

Cifră de afaceri (2019): 2,65 mil. euro.


Numărul colegilor din echipa sa: 3


Experienţă: În perioada facultăţii, a debutat în piaţa de energy trading, când abia se liberalizase piaţa. În real estate a început ca junior în rezidenţial la 21 de ani, după care a încercat şi brokerajul de office, iar în scurt timp a trecut pe zona de investment şi land development.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: land development advisory şi brokeraj, dar şi câteva proiecte de land development pe care le realizează în mod independent, ca dezvoltatori.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.