Bogdan Ion, EY România şi Moldova: În niciuna dintre zonele de servicii pe care le furnizăm nu folosim exclusiv cifre, nu există cineva care se uită doar la cifre

Postat la 20 ianuarie 2021 170 afişări

Carte de vizită:

►Bogdan Ion s-a alăturat echipei EY în urmă cu 14 ani şi a preluat funcţia de country managing partner în vara anului 2011.

►Deţine, în paralel, funcţia de COO al noii regiuni EY CESA, care include Europa Centrală şi de Sud-Est şi Asia Centrală şi care cuprinde 31 de pieţe, una dintre cele mai înalte poziţii pe care ajunge un executiv român.

►Potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul EY, executivul a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi un master în microeconomie aplicată în cadrul Universităţii din Orleans, Franţa.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.