Bogdan Ignat: Îmi place să fiu înconjurat de oameni de la care am de învăţat şi pe care să-i pot învăţa

Postat la 19 august 2021 258 afişări

Bogdan Ignat: Îmi place să fiu înconjurat de oameni de la care am de învăţat şi pe care să-i pot învăţa

Cel mai mult mă inspiră… copiii mei. M-au învăţat să devin mai tolerant, mai înţelegător. Ei m-au transformat într-un lider mai bun. Am dus ce am învăţat în familia de acasă către familia de la muncă.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… familia, ambele familii – şi cea de la muncă, şi cea de acasă. Deşi sunt tânăr, mă simt ca un părinte şi pentru oamenii din echipa mea. De fapt, cam aşa ar trebui să fie un lider, nu?

Cred că stilul meu de management este definit de… transparenţă. Sunt sincer cu oamenii din echipa mea, dar şi cu ceilalţi. Poate că este dureros uneori, dar fără informaţie nu cred că ne putem face treaba cu suflet şi satisfacţie. 

Când eram copil, visam să fiu… avocat. Am crezut mereu în corectitudine, cred şi acum. Şi cu toate că nu am devenit avocat, tot corectitudinea cred că e cel mai important lucru şi în vânzări.

Peste 10 ani, vreau să lucrez… cu oameni. Îmi place să fiu înconjurat de oameni de la care am de învăţat şi pe care să-i pot învăţa. Nu cred că trebuie să ne ţinem cu dinţii de un domeniu, ci de oameni.

Liderul ideal este... un om corect. Corect cu el însuşi, corect cu oamenii, corect faţă de jobul pe care îl are şi responsabilităţile care derivă din el.

Sper ca viitorul să fie... roz. Am învăţat asta de la fetiţa mea. Poate nu vă aşteptaţi să auziţi asta de la directorul de vânzări al unei IFN. Dar «roz» este idealul de bine, prin ochii fetiţei mele.

O mare parte din timpul meu liber o aloc... copiilor. Am trei, deci e nevoie de mult timp. Vreau să simtă şi să înţeleagă că, de fapt, acesta e cel mai preţios lucru pe care îl poţi oferi oamenilor dragi: timp.


Vârstă: 37 de ani

Funcţie: director de vânzări

Companie: Provident Financial România IFN 

Cifră de afaceri: 353 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.950

Numărul colegilor din echipa sa: 1.650


Experienţă: Primul job, la 18 ani, a fost în telecom. În 2008, s-a alăturat echipei Provident, şi până în 2016, când a devenit director de vânzări, a trecut prin majoritatea rolurilor din departament.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: asigurări, „o zonă încă destul de nouă pentru noi, şi inovare. În zona de inovare lucrăm chiar în acest moment la un hub european de automatizare, cu sediul în România”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.