Bogdan Badea, CEO eJobs România: Fără a fi o victimă a micromanagemen-tului, mă număr printre managerii care sunt direct implicaţi şi la curent cu mai toate proiectele interne

Postat la 24 februarie 2021 75 afişări

Bogdan Badea, CEO eJobs România: Fără a fi o victimă a micromanagemen-tului, mă număr printre managerii care sunt direct implicaţi şi la curent cu mai toate proiectele interne

Fără a fi o victimă a micromanagemen-tului, pe care îl consider profund nociv pentru sănătatea unei companii şi a unei echipe, mă număr printre managerii care sunt direct implicaţi şi la curent cu mai toate proiectele interne. Şi îi încurajez şi pe colegii mei să facă la fel şi să aibă o abordare şi o viziune cât mai antreprenoriale.

Carte de vizită:

►Bogdan Badea are un parcurs profesional care include cinci companii: Procter & Gamble, Smartree România, Accace România, EY şi eJobs. În toate a avut poziţii de management, iar în două dintre ele a ajuns pe cea mai înaltă treaptă ierarhică.

►El a preluat conducerea eJobs România în martie 2018, după ce a ocupat funcţia de director de vânzări al companiei.

►Executivul a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi are un master în finanţe corporative şi burse de valori.

►În 2019 au fost aproape 10 milioane de aplicări pentru joburi pe platforma online eJobs, dintre care 2 milioane pentru posturi în străinătate şi 8 milioane pentru poziţii în România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.