Aviva Vita, Vitacom Electronics: „Munca în echipă este cheia succesului. Dacă un antreprenor ar gândi mereu să lucreze singur, nu şi-ar dezvolta businessul niciodată”

Postat la 14 noiembrie 2021 113 afişări

Aviva Vita, Vitacom Electronics: „Munca în echipă este cheia succesului. Dacă un antreprenor ar gândi mereu să lucreze singur, nu şi-ar dezvolta businessul niciodată”

Cred că jobul ideal este… să faci cu plăcere o activitate pentru care eşti remunerat. Din punctul meu de vedere, se poate observa diferenţa între munca depusă de un om căruia îi place ceea ce face şi a celui căruia nu.

Cel mai mult mă inspiră… oamenii devotaţi şi talentaţi.

Prefer să lucrez… în echipă, deoarece consider că este cheia succesului. Dacă un antreprenor ar gândi mereu să lucreze singur, nu şi-ar dezvolta businessul niciodată.

Din agenda mea zilnică nu lipseşte… ora de sport.

Mentorii mei sunt… părinţii. Mama datorită bunătăţii ei, dar şi pentru dragostea infinită care m-a motivat şi m-a împins de la spate. Tatăl meu m-a învăţat ce este devotamentul, am acumulat multe cunoştinţe cu ajutorul lui, m-a ajutat să mă dezvolt, de la el am deprins capacitatea de a recunoaşte tipologia persoanelor, recunoaşterea oportunităţilor ivite şi punerea accentului exact pe ceea ce este important.

 Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că mereu există o oportunitate şi că trebuie să ne adaptăm oricărei situaţii întâmpinate.

Primul meu şef spunea că… nu este realizabil ceea ce îmi doresc, iar acest lucru m-a ambiţionat şi mai tare să demonstrez contrariul şi să găsesc soluţii pentru obiectivele firmei.

Când eram copil visam să fiu… pilot, iar acest lucru consider că se corelează cu faptul că în acest moment coordonez mai multe echipe şi am o viziune asupra dezvoltării businessului.


Vârstă: 30 de ani

Funcţie: director executiv administrativ

Companie: Vitacom Electronics

Cifră de afaceri (2020): 56,6 mil. lei


Numărul colegilor din echipa sa: 12 (echipa directă)


Experienţă: Activitatea sa a început cu internshipuri în cadrul companiei Vitacom în departamentele de Resurse Umane, Contabilitate, Logistică şi Marketing. Ulterior a decis să se axeze pe partea de marketing, ca specialist marketing, iar la scurt timp a preluat conducerea întregului departament. A preluat, apoi, şi conducerea departamentului de Relaţii Publice. Din 2020, din dorinţa de a creşte productivitatea firmei, ocupă funcţia de director executiv administrativ şi are în directă subordine departamentele de: Resurse Umane, IT, Marketing, Contabilitate, Asigurarea Calităţii, PR şi parţial din Organizare.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: dezvoltarea businessului în mediul online, asigurarea unei echipe puternice, devotate, unite şi asigurarea calităţii serviciilor companiei.

Profilul Avivei Vita a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ediţia 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.