Andrew Highcock conduce Ursus Breweries, care deţine mărcile Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni şi Grolsch

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 03 ianuarie 2013 298 afişări

Andrew Highcock, care are un master la Universitatea din Cambridge, UK, şi o diplomă pentru cursuri post-universitare la Chartered Institute of Marketing din UK, a preluat conducerea operaţiunilor Ursus Breweries, filiala românească a grupului SABMiller, în 2012.

"Din păcate, natura nu ne-a ajutat şi în alte privinţe: iarna extrem de rece şi vara secetoasă au deteriorat culturile de care avem nevoie ca materii prime pentru berile noastre", punctează preşedintele Ursus Breweries. Tot el argumentează că de evoluţia agriculturii interesează compania, pentru că Ursus preia de pe piaţa locală ingrediente pentru materiile prime. Andrew Highcock, care a deţinut anterior mandatului său din România conducerea operaţiunilor din Slovacia, spune că există unele asemănări între companiile din cadrul grului. "Dar provocarea specifică în România este de a produce şi vinde produse care satisfac gusturile româneşti şi, de asemenea, toate portofele." Compania are în portofoliu mărci precum Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni şi Grolsch, iar Highcook spune că "în ciuda creşterilor de preţ la materiile prime, încercăm să menţinem preţurile la un nivel rezonabil pentru consumatorii noştri".


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/andrew-highcock-conduce-ursus-breweries-care-detine-marcile-ursus-timisoreana-ciucas-peroni-si-grolsch-10425092
10425092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.