Andrei Creţu: Obiectivul meu principal în rolul actual este de a încuraja adopţia unui nou model de business, Pluria fiind pentru birouri ceea ce Uber a fost pentru transportul urban acum un deceniu

Postat la 16 noiembrie 2021 139 afişări

Andrei Creţu: Obiectivul meu principal în rolul actual este de a încuraja adopţia unui nou model de business, Pluria fiind pentru birouri ceea ce Uber a fost pentru transportul urban acum un deceniu

Cred că jobul ideal este… acela care te pasionează, atunci când timpul zboară când munceşti, pentru care beneficiile financiare directe şi pe termen scurt sunt secundare. 

Cel mai mult mă inspiră… energia colegilor, când ne mobilizăm cu toţii spre un obiectiv comun.

Prefer să lucrez… de oriunde mă simt mai productiv, independent de locaţia fizică.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… de a încuraja adopţia unui nou model de business, Pluria fiind pentru birouri ceea ce Uber a fost pentru transportul urban acum un deceniu.

Cred că stilul meu de management este definit de… echilibru şi autonomie pentru angajaţi, care au autoritate şi libertate să-şi definească singuri munca, timpul şi locul de unde o desfăşoară.

Când eram copil, visam să fiu… şofer de ambulanţă.


Vârstă: 39 de ani

Funcţie: fondator

Companie: Pluria

Spaţii disponibile în reţea (la 6 luni de la lansare): >150


Numărul colegilor din echipă:10


Experienţă: cofondator 7card (acum în portofoliul Sodexo) şi al V7 Capital (fond de investiţii, acţionar în opt start-up-uri). Anterior antreprenoriatului, a fost consultant de management la Kearney şi PwC. 


Domeniile pe care se concentrează în prezent: scalarea şi dezvoltarea în afara graniţelor a Pluria, pe care o descrie drept „primul serviciu internaţional fondat în România care oferă companiilor acces la o reţea de spaţii de lucru complementare pentru angajaţi”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.